NAILSIn onze nagelstudio kunnen wij op vakkundige wijze alles op het gebied van hand en nagelsverzorging. Wij werken met professionele nagelproducten van The Gelbottle Inc.

 

GELLAK

Gellak vereist net wat meer werk dan je nagels lakken met gewone nagellak. Je hebt een goede gellak lamp, ook wel LED- of UV-lamp, nodig om de gellak te laten drogen.

BIAB

Natuurlijk is de BIAB behandeling voor iedereen! Maar voor mensen met dunne of gescheurde nagels kan dit de perfecte uitkomst zijn. BIAB  van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. De behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel voldoende gevoed wordt. Na een tijdje ga je merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Kans op scheuren is bij deze behandeling erg klein. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid.

GELNAGELS

Tijdens uw eerste behandeling kunnen wij de nagels verlengen met een kunstnagel.

NAILART

Je kunt zowel kunstnagels als natuurlijke nagels prachtig versieren, zodat de nagels echte kunstwerkjes worden. Het leuke is dat je nail art zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt.

Share This